In onze praktijk wordt gewerkt volgens een unieke totaalbenadering die het Biomatrix model van prof. G.G. Járos als leidraad hanteert. Op basis van dit unieke model hebben we inzichten ontwikkeld over het ontstaan van klachten en ziekteverschijnselen, binnen de unieke individuele context. We willen daar nu niet uitvoerig op in gaan. Belangrijk is echter dat gezondheid en ziekte in onze totaalbenadering nooit alleen een plaatselijk gebeuren zijn die los staan van andere klachten die gelijktijdig optreden of klachten en aandoeningen die u in het verleden heeft gehad. We denken in samenhang en dat komt tot uiting in de opbouw van onze consulten en de gehanteerde diagnostiek. Het is voor ons niet voldoende te weten welke klachten u heeft. We willen z.s.m. met uw hulp, begrip krijgen van de achterliggende processen die hebben geleid tot het ontstaan van de klachten. Iedere aanpak die daaraan voorbij gaat is volgens ons alleen maar symptoombestrijding en kán niet als oorzakelijke therapie worden aangemerkt. Daarom is de opbouw van deze vragenlijst, die is bedoeld als inleiding op het intake consult, zo uitgebreid en komen er ook allerlei onderwerpen aan de orde die misschien volgens u geen relatie hebben met uw klachten. Vanwege het bovenstaande is het echter van belang dat u alle vragen zo serieus en compleet mogelijk probeert te beantwoorden.

Zorgt u ervoor dat we de ingevulde lijst ten minste enkele dagen voor de afspraak in huis hebben?

Pagina 1

Intake persoonlijke gegevens MAN

Volgende

Mensen om u heen

Naam, adresgegevens en telefoon
Naam, type en adresgegevens
Naam, type en adresgegevens
Naam, dosis en sinds wanneer

Volgende

Algemene klachten

Omgeving

Volgende

Persoonlijkheid

Volgende

NEXUS (neuro-endocrine executive system)

Slechts weinig mannen realieren zich dat ze net zoveel hinder kunnen ondervinden van veranderingen in geslachtshormonen dan vrouwen. Testosteron wordt ook wel het 'belangrijkste antiverouderingshormoon' genoemd. En niet voor niets. Een zekere afname van dit hormoon in de tijd is normaal. Geef in de symptomenlijst aan of u symptomen herkent die in de jaren na uw 35ste zijn toegenomen.
Zelden
Matig
Frequent
Sterk

Volgende

Eetpatroon en suikerstofwisseling

Volgende

Spijsvertering en stoelgang

Een normale stoelgang is: een stevige goedgevormde worst die zonder veel inspanningen komt. Hierbij is slechts weinig papier nodig om uzelf schoon te maken en de geur is niet doordringend of sterk. Komt 1-2 daags en geeft geen klachten of ongemakken voor, tijdens of na de stoelgang.

Slaappatroon

Familie-anamnese